Despre Noi

line

Apărut ca o nişă a pieţei generale de autovehicule rulate, acest segment al instituţiilor financiare cunoaşte în prezent un amplu proces de consolidare.

Maşinile provin de la clienţii care nu şi-au mai prelungit contractele anterior încheiate cu diverse societăţi ce le-au furnizat resursele necesare achiziţionării sau de la cei care au optat pentru intrarea în posesia unora noi.

Aceste vehicule sunt întreţinute în regim oficial, respectiv de către atelierele de reprezentanţă ale producătorilor, incluzând aici şi revizii periodice conform recomandărilor de uzină.

Ar mai fi de precizat şi faptul că printre bunurile comercializate în acest sistem se mai pot găsi de asemenea şi unele practic nefolosite, ci doar expuse în diverse showroom-uri, însă preţurile lor se pliază pe specificul categoriei în care sunt incluse, prin aplicarea unor discount-uri corespunzătoare.

Cu scopul de a veni în întâmpinarea potenţialilor clienţi, pentru a le facilita accesul către acest segment al pieţei auto, am proiectat această platformă, oferind posibilitatea luării unor decizii cât mai bune în demersul de achiziţionare a unor bunuri de folosinţă îndelungată.

Astfel, o echipă tânără, ambiţioasă şi dinamică vă va fi alături, indiferent dacă sunteţi o persoană fizică sau un reprezentant profesionist al uneia juridice.

Pe măsură ce piaţa evoluează, vom încerca să ne adaptăm, eventual prin adăugarea de noi categorii de bunuri care ne intră în portofoliu.